Subnavigatie

Wat is ClubJoy Shape®?

ClubJoy Shape 30’® VIRTUAL is een zeer gevarieerde groepsles

Een groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. In een 30 minuten durend krachtdeel gebruiken we  een mat, elastiek en gewichten. Middels toegankelijke en gevarieerde oefeningen ga je aan de slag om je lichaam goed in shape te brengen. ClubJoy Shape 30’® VIRTUAL laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is ClubJoy Shape® iets voor mij?

ClubJoy Shape 30’® VIRTUALis voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Shape 30’® VIRTUAL is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveaus opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. ClubJoy Shape 30’® VIRTUAL is een ideaal programma om je lichaam in vorm te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Shape® les eruit?

Een ClubJoy Shape 30’® VIRTUAL les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. Je gaat actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur op het scherm zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Share the energy & Share the fun!

Bekijk de film