Wij hebben de beste professionele apparatuur van Technogym

Alle spiergroepen kunnen getraind worden op onze apparaten. Iedereen boven de 12 jaar is bij ons welkom om te komen sporten. Er zijn voldoende cardioapparaten en krachtapparaten. Voor de jeugd vanaf 12 jaar hebben we speciale trainingsschema's, vraag naar de voorwaarden.

Apparatuur van Technogym

Trainingskaart kwijt? Herhalingen of sets vergeten te noteren?  Niet weten of u optimaal of effectief heeft getraind?

Het Wellness System begeleidt u naar de toestellen waarop u gaat trainen. Dit wil zeggen, het systeem wijst u naar het desbetreffende trainingstoestel. U hoeft niet meer te onthouden hoeveel herhalingen en sets u dient uit te voeren, dit zal de Isocontrol voor u aangeven. Deze visuele feedback is gemonteerd op de krachttoestellen. Ook kunt u op een cardiotoestel alles bijhouden.

Welness Key

Deze sleutel gebruikt u als toegangscontrole. Uw bezoek wordt dan gecontroleerd en geregistreerd. 

Deze sleutel bevat tevens uw trainingsschema afgestemd op uw persoonlijke behoeftes.

Het gebruik van de sleutel als trainingsschema is niet verplicht.

Unieke apparatuur

Kinesis Stations

Met de Kinesis Stations kunt u bewegingen maken, zonder gehinderd te worden door de kabels. De Kinesis Stations werken vanuit de primaire bewegingen van het lichaam.

U kunt gelijk beginnen met uw training op de Kinesis Stations omdat deze niet van tevoren hoeven worden ingesteld. De Kinesis Stations zijn erg makkelijk in gebruik.

De gebruiker kan driedimensionaal bewegen.

De toestellen waarvoor Sporza heeft gekozen concentreren zich op de primaire bewegingen die een volledige functionele training mogelijk maken.
Vrije bewegingen, geen enkele instelling en een dubbel gewichtenpakket: dankzij deze kenmerken plaatst de Kinesis Stations lijn zich tussen krachttraining en functionele training en vormt zij het juiste instrument om u te stimuleren en te motiveren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Kinesis Stations? Loop dan gerust eens binnen bij Sporza om ze zelf te bekijken en natuurlijk te proberen.

Kinesis station