Personal training

Personal training is een begeleidingsvorm voor mensen die net dat beetje meer willen. Het is een sportmoment waarbij u volledig wordt begeleid en gemotiveerd door een gecertificeerde Personal Trainer, zodat u meer uit uw training zult halen en sneller uw doelstelling zult bereiken. De oefeningen tijdens een zogenaamde PT-sessie gaan verder dan die in een regulier fitnessprogramma. De intensiteit zal ook een stuk hoger liggen, waardoor de kwaliteit van de training veel hoger wordt.

Geïnteresseerd?

Bent u geïntereseerd in het trainen onder begeleiding van uw eigen persoonlijke trainer? Neem dan gerust contact met ons op.

*Tarieven voor Personal Training:

€ 30,- voor 30 minuten of € 50,- voor 60 minuten 

Voor een serieus doel

'Your Goal' is een programma dat zich richt op mensen met een serieus doel. Zoals afslanken, strakker worden, grotere spieren, lekker in het vel voelen of andere persoonlijke doelen. Stap voor stap, werken we toe naar uw hoofddoel. Er bestaan hierbinnen twee mogelijke programma's. Een programma van 12 weken, of een programma van 10 weken. Keihard werken, waarbij de totale leefstijl op het gebied van sport, gezondheid en voeding onder handen wordt genomen.

Inhoud leefstijlprogramma's

Your Goal 1

12 weken
Individueel of 2 personen
Personal training 1x p. 2wkn
kosten 1 persoon € 250,-
kosten 2 personen €150,- p.p.
Your Goal 2

10 weken
Individueel of 2 personen
Personal training elke week
Kosten 1 persoon € 450,-
Kosten 2 personen € 250,- p.p.

 

  • Uw nieuwe leefstijl zal er na deze weken voor zorgen dat een terugval in oude gewoonten niet eenvoudig zal plaatsvinden.

  • Gedurende het traject wordt een intensief trainingsprogramma gedraaid waarbij 3-4 keer per week sporten de standaard is.

  • Gedurende het programma zijn er 3 meetmomenten die digitaal worden opgeslagen en toegestuurd worden.

  • Tijdens evaluatiemomenten wordt meer uitleg gegeven over voeding en leefstijl en worden er adviezen en vragen beantwoord.

  • Deelname is alleen mogelijk voor leden van Sporza.

  • Het programma kan op ieder gewenst moment starten volgens afspraak. 

Bent u geïntereseerd in deelname aan het programma? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en inschrijving.